El local

Al restaurant Taverna de l’Abat podreu assaborir un bon àpat tot gaudint d’un ambient tranquil, relaxat i alegre. Franquejat per edificis històrics, la Taverna de l’Abat es troba al bell mig d’un escenari impressionant de la Girona antiga que us conduirà a descobrir una emblemàtica zona del barri vell.

El menjador té una capacitat per 45 persones, conserva un estil medieval i romànic que el converteix en un indret càlid i acollidor. És un lloc ideal per venir a menjar o a prendre una copa amb la vostra parella, família o amics.

A l’exterior podeu gaudir de la nostra terrassa mentre contempleu els edificis històrics que rodegen el restaurant a més de presenciar unes vistes esplèndides a la Catedral i els seus jardins.

P1130285 P1130283 IMG_2510 IMG_2495

 

Activitats de la Taverna

Pels afeccionats al futbol, durant la temporada, podeu seguir els millors partits de la lliga i la champions en pantalla gegant.

També participem amb menús especials en les diferents jornades gastronòmiques organitzades per les Associacions d’Hostelaria de Girona i Turisme. Jornades com el Girona 10, Girona de tapes, Girona temps de flors, ja són un clàssic en el nostra calendari.

 

Organitza la teva activitat

Si busques un local per celebrar el teu esdeveniment o activitat, La taverna de l’Abat està a la teva disposició.

Oferim el nostra local tan per activitats públiques, com privades.  El nostra local és ideal per organitzar xerrades o tallers, com també, gràcies a la seva ubicació discreta i acollidora, també és ideal per organitzar per activitats d’àmbit privat, ja siguin reunions o sopars d’empreses, celebracions privades, etc. Contacta amb nosaltres i t’informarem de la disponibilitat.